Campus - 12.04
Maandag 12 april 2021 — Internationale uitwisselingsstudenten en -onderzoekers zijn binnen de academische wereld een groep die op bijzondere manier getroffen is door de pandemie. In een opinieartikel in het vakblad Ethnobiology and Conservation breken Farid Dahdouh-Guebas van de Vakgroep Biologie van de Vrije Universiteit Brussel en Ina Vandebroek van The New York Botanical Garden een lans voor deze groep en komen met een paar oplossingen.
Milieu - 9.04
Milieu

Een nieuwe studie toont aan dat een massale uitbreiding van zonneen windenergie in noordoost-Afrika verschillende spanningen tussen Ethiopië, Soedan en Egypte rond Afrika's grootste waterkrachtcentrale, de nieuwe Grand Ethiopian Renaissance Dam (GERD), zou kunnen verlichten.

Taalwetenschap - 8.04

Donderdag 8 april 2021 — De Brusselse regering keurde onder impuls van Sven Gatz, bevoegd minister voor de Promotie van de Meertaligheid, de projecten goed in het kader van de projectoproep BeTalky 2021-2022.

Milieu - 9.04

Zonneen windenergie kunnen geopolitiek conflict in Noordoost-Afrika voorkomen. Vrijdag 9 april 2021 — bijgevoegd: persberichten in het Amhaars - Arabisch - Duits - Engels - Frans Een nieuwe studie toont aan dat een massale uitbreiding van zonneen windenergie in Noordoost-Afrika verschillende spanningen tussen Ethiopië, Soedan en Egypte rond Afrika's grootste waterkrachtcentrale, de nieuwe Grand Ethiopian Renaissance Dam (GERD), zou kunnen verlichten.

Health - 7.04

VUB-onderzoekers evalueren de relatie tussen de pandemie en gezondheid op het werk. Woensdag 7 april 2021 — In opdracht van het ETUI, het onderzoeksinstituut van het Europees Vakverbond, onderzochten Damini Purkayastha, Christophe Vanroelen, Tuba Bircan, Marthe Andrea Vantyghem and Clara Gantelet Adsera van Interface Demography de relatie tussen gezondheid op het werk en de COVID-19-pandemie.

Geselecteerde jobaanbiedingen
Biowetenschappen - 08.04
PhD Candidate University of Ghent
Chemie - 26.03
Doctoral scholarship holder Electrocatalysis Universiteit Antwerpen
Astronomy / Space Science - 23.03
Postdoctoral fellow University of Ghent
Chemie - 22.03
Principal research fellow Chemical engineering Universiteit Antwerpen
Werkgevers van de week
Deze site maakt gebruik van cookies en analyse-instrumenten om de bruikbaarheid van de site te verbeteren. Meer informatie. |