Campus - 17.09
Brandingscampagne 'Geef vandaag om morgen' laat potentiële donateurs kennismaken met UAntwerpen. Het Universiteitsfonds Antwerpen lanceert een brandingscampagne onder de noemer ‘Geef vandaag om morgen'.
Campus - 15.09

UAntwerpen polste reeds 1200 Belgen naar hun visie op natuur. Meer dan 1200 Belgen namen al deel aan een grootschalige natuurenquête van de universiteiten van Antwerpen en Luik. 60% geeft aan dat de kwaliteit van de natuur in hun gemeente de laatste vijf jaar is afgenomen, 75% vindt dat er tijdens hun leven een verslechtering is opgetreden.

Milieu - 7.09

In samenwerking met het Opzoekingscentrum voor de Wegenbouw experimenteert UAntwerpen met duurzame asfaltmengsels. De stad Antwerpen en de districten Antwerpen en Wilrijk gaan een deel van de Groenenborgerlaan heraanleggen met gerecycleerd asfalt.

Fysica - 11.09

Limburg is in de running als locatie voor prestigieuze wetenschappelijke infrastructuur. Zwaartekrachtsgolven zijn de sleutel tot het ontsluieren van heel wat geheimen over ons heelal. Om die golven in optimale omstandigheden te detecteren, willen wetenschappers uit meerdere landen de Einstein Telescoop bouwen.

Recht - 31.07

Belgische en Amerikaanse onderzoekers boeken knappe resultaten met nieuwe onderzoekstechnieken. Het Lam Gods is een van de centrale meesterwerken van de West-Europese schilderkunst. Het Lam onderging in de loop van de tijd heel wat veranderingen en werd deels overschilderd.

    Geselecteerde jobaanbiedingen
    Computerwetenschappen - 01.08
    Computational Researcher Data Analysis Platform BASF, Gent
    Employer of the Week
    Deze site maakt gebruik van cookies en analyse-instrumenten om de bruikbaarheid van de site te verbeteren. Meer informatie. |