électrotechnique et génie mecanique

Elektrotechniek - 3.12.2019
UAntwerpen adviseert stad en Q-Park rond luchtzuivering in parking Zuiderdokken. De lucht in de nieuwe parking onder de Gedempte Zuiderdokken en de lucht die de parking zal uitstoten, moet zo zuiver mogelijk zijn.
Elektrotechniek - 21.02.2019
Elektrotechniek

Niet minder dan 45% van de aangekochte fietsen in ons land is elektrisch ondersteund. Een heuglijk cijfer, vindt professor Jan Cappelle, hoofd van de onderzoeksgroep Energie & Automatisering op Technologiecampus Gent.

Werktuigbouwkunde - 11.09.2018

Onderzoekers van COSIC, een imec-onderzoeksgroep aan de KU Leuven, hebben ernstige zwakheden ontdekt in het Passive Keyless Entry and Start -systeem (PKES) dat gebruikt wordt in een aantal auto's uit het luxesegment.

Werktuigbouwkunde - 5.12.2018

Liese Vermeiren (UAntwerpen) bestudeerde de impact van de Brexit op de autotrafiek in de haven van Zeebrugge. Als het tot een harde Brexit komt, zal de export van auto's vanuit de haven van Zeebrugge met 30% dalen.

Werktuigbouwkunde - 5.07.2018

Sinds 3 juli heeft de Faculteit Toegepaste Ingenieurswetenschappen er een doctor bij. Yorick De Bock verdedigde op 3 juli zijn doctoraatsthesis aan de Faculteit Toegepaste Ingenieurswetenschappen (Universiteit Antwerpen) met professor Peter Hellinckx en professor Jan Broeckhove als promotoren.


Geselecteerde jobs
Materiaalwetenschap - 17.06
PhD in Laser based micro-manufacturing Katholieke Universiteit te Leuven (KU Leuven)
Werktuigbouwkunde - 17.06
Doctor-assistent mechatronica Katholieke Universiteit te Leuven (KU Leuven)
Werktuigbouwkunde - 17.06
Doctor-assistent machinebouw Katholieke Universiteit te Leuven (KU Leuven)
Werktuigbouwkunde - 27.05
PhD position in Maritime Energy Systems Katholieke Universiteit te Leuven (KU Leuven)
Elektrotechniek - 09.04
Postdoc: simulation of power electronic transients in modern power systems Katholieke Universiteit te Leuven (KU Leuven)
Computerwetenschappen - 16.12.2019
PhD position: Signal processing algorithm design for next-generation neuro-sensor technology Katholieke Universiteit te Leuven (KU Leuven)
Employers of the Week

Deze site maakt gebruik van cookies en analyse-instrumenten om de bruikbaarheid van de site te verbeteren. Meer informatie. |