nieuws

« BACK

CarrièreResults 1 - 6 of 6.


Milieu - Carrière - 20.04.2021
VUB geoloog genomineerd voor New Scientist Wetenschapstalent 2021
Dinsdag 20 april 2021 — Geoloog Niels de Winter, onderzoeker aan de VUB-onderzoeksgroep AMGC en de Universiteit Utrecht is vandaag genomineerd voor de titel New Scientist Wetenschapstalent 2021 .

Carrière - 05.12.2018
"Belgische jeugdvoetballers trekken best niet naar Engeland"
Jonge voetballers die naar Engeland trekken, brengen hun verdere carrière in gevaar. Dat blijkt uit een onderzoek van de Universiteit Antwerpen en Stirr Associates. Jonge voetballers die naar Engeland trekken voordat ze hun debuut maken in de eigen nationale competitie, brengen hun verdere carrière in gevaar.

Carrière - 30.10.2018
Betere kwaliteit van palliatieve zorg dankzij succesvol meetinstrument van onderzoeksgroep VUB-UGent
Door een succesvolle samenwerking tussen Kom op tegen Kanker en de onderzoeksgroep "Zorg rond het Levenseinde" verbonden aan de Vrije Universiteit Brussel en Universiteit Gent, meet bijna 40% van de palliatieve zorgvoorzieningen vrijwillig hun kwaliteit van zorg met een wetenschappelijk onderbouwd instrument dat is ontworpen in samenwerking met de sector.

Carrière - 30.07.2018
"Maak buitenlandse spelers duurder"
Inleiding: Tom Vermeire (UAntwerpen) lanceert voorstellen om voetbalcompetitie aantrekkelijker te maken. Jonge voetballers verlaten steeds sneller hun thuisland om verder te groeien in het buitenland. Dat is nochtans vaak nefast voor hun eigen carrière, voor de opleidende clubs in hun thuisland en voor de prestaties van nationale landenteams.

Carrière - 01.06.2018
KBVB en UAntwerpen onderzoeken jeugdbeleid in voetbal
Inleiding: Studenten handelsingenieur van UAntwerpen deden economisch onderzoek naar duurzame jeugdontwikkeling in het voetbal. Het Europese voetbal heeft de afgelopen decennia een enorme evolutie doorgemaakt. Internationale transfers werden frequenter, enorme geldbedragen doen de ronde en de opmars van spelersmakelaars veranderde de machtsverhoudingen.

Inovatie - Carrière - 30.12.2017
UAntwerpen neemt intrek in The Beacon
Inleiding: UAntwerpen doet actief mee aan The Beacon, hét lanceerplatform van waaruit Antwerpen zich internationaal op de kaart zet als de echte Capital of Things. Antwerpen trekt vandaag haar digitale zevenmijlslaarzen aan. In het Tolhuis, op het snijpunt van stad en haven, wordt The Beacon ontwikkeld, een businessen innovatiehub met kantoren voor krachtpatsers in het Internet of Things (IoT).

Deze site maakt gebruik van cookies en analyse-instrumenten om de bruikbaarheid van de site te verbeteren. Meer informatie. |