Earth and Environment

Aardwetenschappen - 5.12
Geothermie kan landen helpen de doelstellingen omtrent hernieuwbare energieproductie te bereiken, maar de techniek is duur. Onderzoekers komen tot de conclusie dat een overheidslening die enkel teruggevorderd wordt indien het geothermieproject winstgevend blijkt, de meest geschikte beleidsmaatregel is.
Milieu - 5.12

Belgische en Nederlandse paleontologen hebben ontdekt dat het zeeleven in onze contreien zich uitzonderlijk snel herstelde na de meteorietinslag die het einde van de dinosauriërs inluidde.

Aardwetenschappen - 12.10

De Keniaanse atleet Eliud Kipchoge heeft als eerste persoon ooit een marathon voltooid binnen twee uur. De Olympisch kampioen en wereldrecordhouder op de marathon liet de klok stoppen na 1 uur, 59 minuten en 40 seconden.

Aardwetenschappen - 25.10

Inleiding: Er is een duidelijke correlatie tussen de beleving van een straat en de verkeerssamenstelling. Dat blijkt uit de analyse van de Straatvinken-data. De modal split of verkeerssamenstelling in een straat is een belangrijke indicator voor de leefbaarheid ervan.

Aardwetenschappen - 11.10

Aarden omgevingswetenschappers van de KU Leuven zijn er voor het eerst in geslaagd om via satellieten de sneeuwdiepte van alle berggebieden in het noordelijk halfrond in kaart te brengen. Met deze methode kunnen gebieden bestudeerd worden die niet toegankelijk zijn voor lokale metingen, zoals de Himalaya bijvoorbeeld.

Momenteel 14 Banen in gebieden Milieu, Aardwetenschappen, Palaeontologie.
Geselecteerde jobs
Milieu - 02.12
PhD Candidateship in Site Specific Fertilisation University of Ghent
Computer Science/Telecom - 29.11
Postdoctoral researcher: satellite-based hydrological data assimilation Katholieke Universiteit te Leuven (KU Leuven)
Milieu - 28.11
Postdoctoral fellow University of Ghent
Milieu - 28.11
PhD Candidate University of Ghent
Milieu - 26.11
Vacancy for a postdoc position on Remote Sensing of Vegetative Systems Katholieke Universiteit te Leuven (KU Leuven)
Milieu - 21.11
PhD in development of a mathematical model of apple growth in a changing climate Katholieke Universiteit te Leuven (KU Leuven)

Deze site maakt gebruik van cookies en analyse-instrumenten om de bruikbaarheid van de site te verbeteren. Meer informatie. |