Geesteswetenschappen

Recht - 30.01
Recht
Vandaag hebben KU Leuven, Ons Zorgnetwerk en Cera de 'Keuzewijzer' gelanceerd. Dit is een nieuwe online tool om mantelzorgers te ondersteunen bij de organisatie van de zorg en ondersteuning voor een zorgbehoevende naaste.
Kunst en design - 22.12.2019

Antwerpse onderzoekers lanceren website om impact coronavirus per land te vergelijken. Alle Europese landen vechten momenteel tegen het coronavirus. De capaciteit van het gezondheidssysteem speelt een bepalende rol in de strijd tegen COVID-19.

Recht - 29.11.2019

UAntwerpen en Club Brugge zetten unieke Leerstoel op over de voetbalonderneming van morgen. Op dinsdag 3 december 2019 lanceren UAntwerpen, het Universiteitsfonds, de Faculteit Rechten en Club Brugge een nieuwe academische Leerstoel.

Filosofie - 29.11.2019

Het belang van Aristoteles op de ontwikkeling van het westerse denken kan moeilijk worden overschat. Dat we vrij precies weten wat de Griekse filosoof en wetenschapper in de vierde eeuw voor Christus aan het papyrus toevertrouwde, hebben we te danken aan een dertiende-eeuwse dominicaan uit de Nederlanden.

Recht - 5.07.2019

De titel van zijn proefschrift luidt 'De internationale belastingcrisis: een kritische analyse vanuit een natuurrechtelijk perspectief'.

Momenteel 12 Banen in gebieden Recht, Taalwetenschap / literatuur, Geschiedenis / archeologie, Media, Kunst en design, Filosofie, Religies, Music.
Geselecteerde jobs
Recht - 24.03
Juridisch-administratief assistent Katholieke Universiteit te Leuven (KU Leuven)
Recht - 18.02
2 Early Stage Researcher positions in law for H2020 MSCA ITN TreSPasS Katholieke Universiteit te Leuven (KU Leuven)
Sociale wetenschappen - 11.02
Postdoc for social media intervention to reduce smoking Katholieke Universiteit te Leuven (KU Leuven)
Sociale wetenschappen - 11.02
PhD Position on Media and Adolescent Well-Being Katholieke Universiteit te Leuven (KU Leuven)

Deze site maakt gebruik van cookies en analyse-instrumenten om de bruikbaarheid van de site te verbeteren. Meer informatie. |