Geesteswetenschappen

Recht - 5.07
De titel van zijn proefschrift luidt 'De internationale belastingcrisis: een kritische analyse vanuit een natuurrechtelijk perspectief'. Jo Badisco verdedigde op 3 juli 2019 onder leiding van Willem Lemmens, Bruno Peeters and Luc Van Liedekerke met succes zijn proefschrift ‘De internationale belastingcrisis: een kritische analyse vanuit een natuurrechtelijk perspectief' Samenvatting: Deze thesis is een filosofisch onderzoek naar de hedendaagse crisis in internationale belastingen.
Media - 5.06

Met een klein gebaar of onverwachte attentie een moment van grote waarde creëren voor een patiënt. Sinds enige tijd staat dit fenomeen in België en Nederland bekend als een 'mangomoment'. Een team van het Leuvens Instituut voor Gezondheidszorgbeleid onderzocht hoe deze momenten ontstaan en welke impact ze hebben.

Geschiedenis - 20.05

Het verleden recht in de ogen kijken. Meestal blijft het enkel bij beeldspraak, maar archeologen Jeroen Poblome en Sam Cleymans hebben het werkelijk voor mekaar gekregen.

Filosofie - 31.05

Onderzoekers van het Departement Computerwetenschappen maakten deel uit van een internationale coalitie van onderzoekers die half mei een datalek blootlegden in de processoren van chipproducent Intel.

Kunst en design - 21.03

Jongeren en kunst, het is niet altijd een makkelijke combinatie. Onderzoekers van de KU Leuven gingen met musea en jongeren tussen 10 en 14 jaar aan de slag en vonden negen manieren om musea op maat van jongeren te maken.

Momenteel 9 Banen in gebieden Recht, Taalwetenschap / literatuur, Geschiedenis / archeologie, Media, Kunst en design, Filosofie, Religies, Music.
Geselecteerde jobs
Taalwetenschap / literatuur - 04.09
Assistant Professor in English Studies (m/f) University of Luxembourg
Filosofie - 04.10
Postdoctoral researcher University of Ghent
Recht - 03.10
PhD Candidate University of Ghent
Sociale wetenschappen - 11.09
Three PhD positions within the ERC Starting Grant on media and Well-being Katholieke Universiteit te Leuven (KU Leuven)
Media - 03.06
Professor in Tijdkritische Reactieve Software Katholieke Universiteit te Leuven (KU Leuven)
Employer of the Week

Deze site maakt gebruik van cookies en analyse-instrumenten om de bruikbaarheid van de site te verbeteren. Meer informatie. |