Inovatie en economie

Inovatie - 10.10
Inleiding: Samen met Stad Antwerpen, POM Antwerpen en Voka Antwerpen-Waasland zet UAntwerpen stevig in op innovatie. Het bewijs? Tien afleveringen op Kanaal Z. Mobiliteit, duurzaamheid, vergrijzing … De uitdagingen waar onze maatschappij voor staat, vragen om innovatieve oplossingen. Om die te realiseren is samenwerking nodig tussen onderzoekers, bedrijven, beleidsmakers, investeerders en burgers.
Inovatie - 5.09

Sommige leerlingen tellen steevast op bij vraagstukjes waar ze eigenlijk zouden moeten vermenigvuldigen. Dit blijkt niet enkel een kwestie van 'niet kunnen', maar ook van voorkeur. Sommige leerlingen tellen steevast op bij vraagstukjes waar ze eigenlijk zouden moeten vermenigvuldigen.

Bedrijf - 13.05

De Francqui-Prijs, ook wel de Belgische Nobelprijs genoemd, gaat dit jaar naar drie economen van de KU Leuven: Laurens Cherchye, Bram De Rock en Frederic Vermeulen. Meteen een unicum in de geschiedenis van de prijs, want nog nooit eerder waren er drie laureaten.

Bedrijf - 24.06

Belgische ontwikkelingswerkers en onderzoekers UAntwerpen pionieren succesvol met 'crazy money' in Uganda. 'Crazy money' - of onvoorwaardelijke cash-transfers zoals het in vaktermen heet - is compleet onontgonnen terrein binnen de Vlaamse ontwikkelingssamenwerking.

Inovatie - 8.04

Unieke 'Smart Highway' test toont hoe auto's kunnen samenwerken om ongevallen te vermijden. Imec, ‘s werelds toonaangevende onderzoeksen innovatiehub op het vlak van nano-elektronica en digitale technologie, samen met UAntwerpen en UGent voeren op de nieuwe Smart Highway testinfrastructuur langs de E313 een unieke reallife test uit met twee geconnecteerde samenwerkende auto's.

Momenteel 31 Banen in gebieden Bedrijf / economie, Carrière, Inovatie / technologie.
Geselecteerde jobs
Computer Science/Telecom - 08.10
Predoctoral researcher University of Ghent
Elektrotechniek - 08.10
Postdoctoral researcher University of Ghent
Chemie - 26.09
PhD Candidate University of Ghent
Bedrijf / economie - 24.09
PhD-Fellowship for a project on modern Chinese history Katholieke Universiteit te Leuven (KU Leuven)
Computer Science/Telecom - 18.09
PhD position on occupational health & safety (OH&S) impact of Industry 4.0 Katholieke Universiteit te Leuven (KU Leuven)
Bedrijf / economie - 11.09
Doctoral Researcher Center of Expertise in R&D Monitoring Katholieke Universiteit te Leuven (KU Leuven)
Inovatie / technologie - 06.09
PhD position in hybrid-ECM (electro-chemical machining) technology Katholieke Universiteit te Leuven (KU Leuven)
Computer Science/Telecom - 21.08
Post-doctoral researcher in autonomous inland shipping Katholieke Universiteit te Leuven (KU Leuven)

Deze site maakt gebruik van cookies en analyse-instrumenten om de bruikbaarheid van de site te verbeteren. Meer informatie. |