Inovatie en economie

Inovatie - 28.10
Inleiding: UAntwerpen en Stad Antwerpen lanceren de Tijdmachine Sint-Andries. Wie woonde er eind achttiende eeuw in de Lange Ridderstraat 4? Hoeveel bakkers telde het Sint-Andrieskwartier rond 1900? De antwoorden op deze en vele andere vragen kan iedereen voortaan uit de digitale Tijdmachine Sint-Andries halen, een uniek proefproject van UAntwerpen en Stad Antwerpen.
Bedrijf - 15.10

Inleiding: Thomas Machiels, doctoraatsbursaal aan de Universiteit Antwerpen (Faculteit Ontwerpwetenschappen) ontving een aspirantmandaat 'Strategisch Basisonderzoek' van het Fonds voor Wetenschappelijk Onderzoek (FWO).

Inovatie - 5.09

Sommige leerlingen tellen steevast op bij vraagstukjes waar ze eigenlijk zouden moeten vermenigvuldigen. Dit blijkt niet enkel een kwestie van 'niet kunnen', maar ook van voorkeur. Sommige leerlingen tellen steevast op bij vraagstukjes waar ze eigenlijk zouden moeten vermenigvuldigen.

Inovatie - 10.10

Inleiding: Samen met Stad Antwerpen, POM Antwerpen en Voka Antwerpen-Waasland zet UAntwerpen stevig in op innovatie. Het bewijs? Tien afleveringen op Kanaal Z. Mobiliteit, duurzaamheid, vergrijzing … De uitdagingen waar onze maatschappij voor staat, vragen om innovatieve oplossingen.

Bedrijf - 24.06

Belgische ontwikkelingswerkers en onderzoekers UAntwerpen pionieren succesvol met 'crazy money' in Uganda. 'Crazy money' - of onvoorwaardelijke cash-transfers zoals het in vaktermen heet - is compleet onontgonnen terrein binnen de Vlaamse ontwikkelingssamenwerking.

Momenteel 28 Banen in gebieden Bedrijf / economie, Carrière, Inovatie.
Geselecteerde jobs
Computer Science/Telecom - 28.11
PhD Candidate University of Ghent
Carrière - 19.11
Predoctoral researcher University of Ghent
Fysica - 30.10
PhD position: Thermal management co-package optics for Si photonic applications Katholieke Universiteit te Leuven (KU Leuven)
Wiskunde - 16.10
PhD positions in Pure Mathematics Katholieke Universiteit te Leuven (KU Leuven)
Inovatie - 06.09
PhD position in hybrid-ECM (electro-chemical machining) technology Katholieke Universiteit te Leuven (KU Leuven)
Computer Science/Telecom - 21.08
Post-doctoral researcher in autonomous inland shipping Katholieke Universiteit te Leuven (KU Leuven)
Inovatie - 22.07
Research Position on Robotic Sorting for Metal Recycling Katholieke Universiteit te Leuven (KU Leuven)

Deze site maakt gebruik van cookies en analyse-instrumenten om de bruikbaarheid van de site te verbeteren. Meer informatie. |