Sociale wetenschappen en psychologie

Sociale wetenschappen - 9.12
Onderzoekers UAntwerpen en VUB vergelijken politieke advertenties op Facebook en in kranten. Facebookadvertenties worden steeds belangrijker voor politieke partijen. Maar verschillen die ads veel van de klassieke krantenadvertentie? Onderzoek van UAntwerpen en VUB komt tot de vaststelling dat er drie grote verschillen zijn.
Sociale wetenschappen - 17.10

Inleiding: Stichting Auschwitz reikt onderzoeksprijs uit aan taalkundigen van de Universiteit Antwerpen. Voor hun werk rond het automatisch herkennen van extremisme op sociale media krijgen Tom De Smedt (UAntwerpen) en Sylvia Jaki (Universität Hildesheim) de internationale Beurs voor Onderzoek van de Stichting Auschwitz.

Sport - 27.08

Lopers met overpronatie - waarbij de enkel te fel naar binnen kantelt tijdens de landing - kampen vaak met overbelastingblessures. Niet zozeer deze beweging, maar wel de sterkte van de voetspieren ligt aan de basis van de letsels, zo blijkt uit een studie van de KU Leuven.

Psychologie - 25.09

Bijna één op de vijf Vlaamse jongeren ervaart matige tot ernstige psychische klachten. Sociale relaties spelen hierbij een cruciale rol. Zo brengen de jongeren met de meeste klachten ook meer tijd alleen door en voelen ze zich minder gewaardeerd in gezelschap.

Sport - 9.08

Voetballers worden beoordeeld op basis van hun statistieken. Vaak gaat daarbij enkel aandacht naar het aantal doelpunten en assists, maar dat geeft geen volledig beeld van hun bijdrage aan het spel.

Momenteel 23 Banen in gebieden Pedagogiek, Psychologie, Sociale wetenschappen, Sport, Politiek.
Geselecteerde jobs
Psychologie - 05.12
Postdoctoral researcher University of Ghent
Psychologie - 28.11
Predoctoral researcher University of Ghent
Psychologie - 19.11
PhD Candidate University of Ghent
Sociale wetenschappen - 07.11
PhD: educational technology, self-regulation & conceptual understanding in STEM Katholieke Universiteit te Leuven (KU Leuven)
Sociale wetenschappen - 03.12.2018
1 Poste de Doctorant Université libre de Bruxelles

Deze site maakt gebruik van cookies en analyse-instrumenten om de bruikbaarheid van de site te verbeteren. Meer informatie. |